ESINSA inaugura les noves instal·lacions del polígon industrial Riuclar

L’empresa, amb una facturacio anual d’1,5 milions d’euros, ha obert fa dos mesos una delegació a Turquia

Per . Actualitzat el

ESINSA, empresa de serveis industrials especialitzada en la fabricació de juntes d’estanqueïtat, ha celebrat el 30è aniversari de la seva creació amb la inauguració de les noves instal·lacions al polígon Riuclar de Tarragona. L’acte ha estat presidit pel conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, Felip Puig, que ha estat acompanyat pel director general d’ESINSA, Josep Maria Quintana, a més d’altres autoritats i clients.

Puig ha afirmat que és destacable que «una empresa modesta com ESINSA s’hagi mantingut en el mercat i hagi pogut consolidar la seva especialització en juntes d’estanqueïtat». El conseller també ha assegurat que  «allò que els clients valoren de l’empresa és el fet tenir un producte a prop i, a més, gaudir d’un servei de 24 hores ràpid i eficaç»,i ha afegit que «l’especialització en aquest tipus de serveis ha fet possible que ESINSA continuï sent avui una gran empresa de referència en el sector».

Per la seva banda, Josep Maria Quintana ha explicat que aquest any l’empresa ha incrementat les vendes interanuals gairebé un 30%, amb una facturació anual d’1,5 milions d’euros, i que els beneficis provisionals interanuals superen els de 2014. També ha explicat que la inversió en I+D pel que fa a la incorporació de noves tecnologies al servei del client és de 200.000 euros entre 2014 i 2015 –que inclouen l’adquisició de nova maquinària i la nova nau de 2.500 metres quadrats–.

Quintana també ha indicat que la plantilla s’ha incrementat en un 30% en només dos anys, de 2013 a 2015, així com el nombre de clients, concretament un 20%.

L’empresa ha obert recentment una nova delegació a Turquia que li ha de permetre incrementar la seva quota de mercat a l’exterior.