Els voluntaris dels Jocs Mediterranis es trobaran a Tarragona el 7 d’agost

Més de 3.500 persones ja formen part de l’equip de voluntaris dels Jocs Mediterranis

Per . Actualitzat el

El pròxim divendres 7 d’agost, coincidint amb la celebració del torneig internacional Ciutat de Tarragona 2017 de vòlei platja, se celebrarà la 1a Trobada de Voluntaris dels Jocs Mediterranis 2017 a la Platja Arrabassada.

La jornada, que neix amb la voluntat de ser un reconeixement a la tasca participativa de l’ampli equip de voluntaris dels Jocs, començarà a les 17h i finalitzarà al voltant de les 12 de la nit. Els voluntaris inscrits a la trobada podran participar en un torneig de vòlei platja per equips i una Masterclass de zumba.

La trobada s’ha presentat aquest matí davant les oficines de Tarragona 2017 a l’Espai Tabacalera. Hi ha assistit el conseller dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor, i la responsable del Departament de Voluntaris dels Jocs, Núria Cestero.

Villamayor ha definit la trobada com «el moment adient per organitzar una jornada amb els nostres voluntaris. Més de 3.500 persones formen part de l’equip de voluntaris dels Jocs, de les quals, més de 2.000 ja han participat activament. Volem agrair-los el seu suport i col·laboració en aquests més de dos anys des que vam obrir les inscripcions a la borsa de voluntariat. Volem que la trobada del dia 7 sigui una jornada distesa, que fomenti la participació i convivència entre els voluntaris i com no, que també fomenti la pràctica esportiva».

Horaris i activitats

La 1a Trobada de Voluntaris 2017 donarà el tret de sortida a les 17h i s’allargarà fins les 12 de la nit. Comptarà amb un torneig de vòlei platja, una classe de zumba i música chill out per acomiadar la jornada:

–       17 – 20.30h. Torneig de Vòlei Platja per equips. (17h fase prèvia / 19.30h Semifinals / 20h Final

–       21h. Masterclass de zumba per a voluntaris

–       22 – 24h. Música chill out

Tots els voluntaris inscrits a la trobada rebran un obsequi per part de l’organització dels Jocs. La jornada es podrà seguir també a través de les xarxes socials a través del hashtag #voluntaris2017

Eslògan “Jo sóc voluntari”

Paral·lelament a l’organització de la trobada, els Jocs Mediterranis també han presentat una nova imatge vinculada a l’equip de voluntaris 2017. Es tracta de l’eslògan “Jo sóc voluntari”, el qual pretén fomentar el sentiment de pertinença als Jocs per part dels voluntaris i voluntàries inscrits i que també anirà vinculat a properes activitats i accions impulsades des del departament de voluntaris de Tarragona 2017.

logo_jo_soc_voluntari