Repsol dóna la benvinguda a becaris de diferents centres

Per . Actualitzat el

Repsol ha donat la benvinguda a 30 becaris provinents de diferents centres universitaris i educatius d’arreu d’Espanya, oferint-los l’oportunitat d’apropar-se al món laboral en diferents especialitats. L’acte de presentació i benvinguda va tenir lloc al Complex Industrial de Tarragona on Josep Francesc Font, director del Complex Industrial i, Xavier Favà, Subdirector de Gestió de Recursos, van conduir l’acte guiant als futurs professionals a través de les instal·lacions i explicant-los els diferents processos de producció de les plantes. Aquests estudiants han estat seleccionats per poder realitzar pràctiques al Complex Industrial de Repsol a Tarragona gràcies a una beca Repsol que els ha estat atorgada, una oportunitat excel·lent de complementar els seus estudis en una empresa multinacional.