La nova presó de Mas d’Enric es posarà en marxa al novembre

Actualment s’estan acabant d’enllestir els accessos al centre penitenciari

Per . Actualitzat el

La Diputació de Tarragona ha finalitzat les obres de construcció d’una rotonda a la intersecció de la carretera TP-2031 amb el vial d’accés al nou centre penitenciari Mas d’Enric. Els treballs s’han dut a terme amb l’objectiu de millorar aquest encreuament, orientar millor el trànsit i incrementar la seguretat viària. La nova rotonda, de 36 metres de diàmetre exterior, ha significat una inversió de 198.334 euros.

Pel que fa al vial d’accés al centre penitenciari, les obres s’estan duent a terme en dues fases. La primera correspon al tram de vial ubicat al terme municipal del Catllar, que es troba en una fase de construcció avançada i està previst que finalitzi al setembre; la segona, correspon al tram situat dins del terme municipal de Tarragona, en aquest cas l’obra s’ha iniciat aquest mes de juliol i estarà enllestida al novembre.

La construcció d’aquestes infraestructures permetrà la posada en funcionament del nou centre penitenciari que tindrà una capacitat per a 1.020 persones.

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, i el conseller de Justícia de la Generalitat de Catalunya, Germà Gordó, han visitat avui les obres d’execució de les infraestructures viàries d’accés al Centre Penitenciari Mas d’Enric.

Poblet ha remarcat que la nova presó és un equipament necessari i molt important per al país i s’ha referit a la col·laboració institucional assegurant que “es tracta d’una aliança que més que sumar, multiplica”. Per la seva banda, el conseller de Justícia de la Generalitat, Germà Gordó, ha assegurat que el nou centre penitenciari entrarà en funcionament el  mes de novembre.

Masenric2masenric