Conesa celebrarà l’1 d’agost el 7è Mercat Vell del poble

Per . Actualitzat el

El dissabte 1 d’agost se celebrarà el 7è Mercat Vell de Conesa. El nucli antic del poble s’omplirà de parades on s’oferiran tot tipus d’articles i objectes antics, artesania, bijuteria, roba… A més, els veïns han decorat les entrades de les seves cases amb motius originals per tal que es puguin visitar. Tanmateix hi haurà exposicions de pintors, de ceràmica, de fotografia, de cotxes d’època, així com una instal·lació a Sant Antoni en record de l’aiguat de l’any passat i una amb bales de palla a les entrades al poble. Com sempre hi haurà la recreació de dues botigues antigues que enguany seran una de joguines i una d’electrodomèstics. El Grup Gralla Manufactures Teatrals animarà l’esdeveniment i hi haurà la 6a trobada de Plaques de Cava, així com jocs, música i degustacions per a tothom.