Prop de 15.000 persones visiten l’exposició ‘L’Àrtic es trenca’ a Vila-seca

Per . Actualitzat el

Gairebé 15.000 persones han visitat la mostra L’Àrtic es trenca que ha estat ubicada al parc del Pinar de Perruquet de la Pineda des del passat 25 de juny, fins al passat dissabte. Del total de visitants, 14.108 han estat públic en general i 274 han estat visites programades en grup.

Durant un mes, les visites a l’exposició programada com cada any per l’Obra Social ”la Caixa”, han estat constants fins al darrer dia, jornada de màxima afluència amb 850 persones.

L’objectiu de l’exposició L’Àrtic es trenca ha estat mostrar la singularitat dels ecosistemes del pol nord, explicant l’important paper que tenen en el clima global, així com les seves característiques físiques i la seva biodiversitat. Tot això s’ha pogut conèixer a través d’un centenar de fotografies impactants d’Andoni Canela, un dels fotògrafs de natura més prestigiosos. Les instantànies d’aquest impressionant territori, preses expressament per a la mostra, han acompanyat els visitants en els 200 metres quadrats de recorregut de l’exposició.