La Cobla Sant Jordi & Laia Frigolé, a l’Auditori Pau Casals

Per . Actualitzat el

Els bons compositors de la música de cobla, i amb la cançó com a fil conductor, conformen la proposta del concert programat pel dijous 30 de juliol, a les 22 hores, a l’Auditori Pau Casals, dins del 35è Festival internacional de música Pau Casals. Serà amb la Cobla Sant Jordi–Ciutat de Barcelona com a convidada i amb obres de compositors com Enric Morera, Juli Garreta, Eduard Toldrà i Joaquim Serra, autors d’obres com Abril (Morera); Frisança (Garreta); Visca l’amor (Toldrà) o La noia que no sap plorar (Serra), algunes de les quals seran cantades per la soprano Laia Frigolé. La programació de música de cobla en el Festival Internacional de Música Pau Casals es deu a la voluntat de mostrar les característiques úniques d’aquesta formació de cambra, amb uns instruments originals com la tenora o el tible, i divulgar-ne les seves qualitats, obres i formacions.

07-24_Laia Frigolé