Els maridatges musicals es traslladen als jardins del Museu Pau Casals

Tindran lloc els dijous 30 de juliol i 6 d’agost de 20 a 21,30 hores

Per . Actualitzat el

El col·lectiu de Productors i Cuiners del Baix Penedès “Terra i Taula” i l’Associació de Músics del Baix Penedès han preparat un joc de sabors, aromes i música per a una nova edició de Maridatges, uns tasts  creats per l’ocasió de la mà dels xefs del Vell Papiol, Lo Mam, Ull de Llebre i  l’Obrador, maridats amb vins i caves dels cellers Jané Ventura i Avgvstvs Forum.

Pel que fa al grup musical que formarà part del maridatge serà L’Avoi Jaçç Quartet, una  formació típica amb saxo, piano, baix i bateria, però amb una característica molt especial: el  seu repertori. Una barreja molt equilibrada d’estàndards, swing ballable, pop, rock, nova  cançó, reggae i d’altres estils passats pel sedàs del jazz.És el que ells anomenen jazz per a tots  els públics i que fa que els seus concerts es converteixin en una agradable experiència de  descoberta de melodies com mai abans s’havien escoltat.

Per aquesta ocasió han seleccionat quatre temes que, per les seves  característiques, mariden perfectament amb els plats i els vins que han elaborat des del  col·lectiu Terra i Taula i que s’han adaptat expressament per a l’ocasió.

Els Maridatges 2015 han canviat de format, no es faran en el lloc habitual on es feien fins ara, la Sala Polivalent, sinó que en aquesta ocasió es faran als jardins del museu, per guanyar capacitat i  frescor. Es faran els dijous 30 de juliol i 6 d’agost de 20 h a 21,30 hores i tenen un cost de 15 euros  per persona.

Les places són limitades,  i per assistir-hi  cal fer reserva prèvia al telèfon 977 684 276 o al  correu electrònic museu@paucasals.org