Obertes les inscripcions per a la Mascarada de Torredembarra

La rua de disfresses estiuenca tindrà lloc el dia 8 d’agost

Per . Actualitzat el

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra ha organitzat una nova edició de la Rua de Disfresses La Mascarada, amb la col·laboració del Patronat Municipal de Turisme i del Bar Guió. La rua  tindrà lloc el pròxim 8 d’agost, a partir de les 22 hores i per poder-hi participar cal formalitzar les inscripcions fins al 31 de juliol a la Regidoria de Cultura (C/ Capella, 6 – Casal Municipal), de dilluns a divendres, de 8.30 h a 14.30 hores. Per a més informació es pot telefonar al 977 64 00 25 ext. 711, 712 o 713
Aquí es poden conrultar les Bases de participació

El programa de la festa començarà a les deu de la nit, amb la concentració de carrosses a la Casona (Patronat de Turisme) per sortir a dos quarts d’onze pel passeig Marítim fins a Cal Bofill. Un caop allí, cap a les onze de la nit, començarà la festa Wild Mind amb discjòqueis.