La recepta del Molí de Cal Tof. Albergínia farcida

Cada setmana, El Molí de Cal Tof, ofereix una recepta als lectors del NoticiesTGN

Per . Actualitzat el

Ingredients:

Verdures
Albergínia
Bacallà
Oli i sal

Elaboració:

Es tallen diferents verdures com si les volguéssim utilitzar per fer samfaina. Es buida l’albergínia i la carn de dins també es prepara amb les altres verdures. Es cuinen les verdures i, quan estiguin mig fetes, s’afegeix el bacallà esmollat. S’han d’anar remenant perquè els sabors de les verdures i el bacallà es barregin bé. Les albergínies es passen per la paella amb una mica d’oli perquè quedin toves per poder-les farcir. Per servir-les es posa una base de tomaca i es gratinen amb formatge.

Si teniu algun dubte sobre la recepta podeu trucar al 977 66 26 51

El Molí de Cal Tof
Av. Santa Oliva, 2
El Vendrell · Tel. 977 66 26 51