Deu estudiants de química d’arreu del món reben una beca de l’ICIQ

L’Obra Social de “la Caixa” finança des del 2010 aquest programa de beques anomenat ICIQ Summer Fellowships

Per . Actualitzat el

Avui ha tingut lloc a la seu de l’Institut Català d’Investigació Química (ICIQ) l’acte de benvinguda dels 10 estudiants que enguany han estat guardonats amb una de les beques d’estiu del programa ICIQ Summer Fellowships que finança l’Obra Social de “la Caixa”.

Davant d’un auditori amb estudiants de màster, doctorat i investigadors, els estudiants guardonats han estat rebuts pel professor Antonio M. Echavarren, responsable del programa de beques d’estiu de l’ICIQ, i el Sr. Eduard Gené, director d’Institucions de CaixaBank a Tarragona. També hi han participat en l’acte de benvinguda el professor Pau Ballester, membre del programa de beques d’estiu i el Sr. Enric Dalmau, director d’Àrea de Negoci a Tarragona.

Els 10 estudiants que aquest estiu faran recerca a l’ICIQ venen de les universitats de Barcelona, Rovira i Virgili, A Coruña, Girona, Complutense de Madrid, St. Andrews, Hong Kong, València Dublín i Químic de Sarrià.

El programa de beques, ICIQ Summer Fellowships, ofereix a estudiants que estiguin finalitzant els seus estudis en Química o Enginyeria Química, la possibilitat de fer una estada de tres mesos (de juliol a agost) en algun dels laboratoris de recerca de l’Institut. L’objectiu és que els estudiants treballin en un projecte de recerca i participin en el dia a dia de la tasca investigadora.  Un cop finalitzada la seva estada, presentaran els resultats de la seva recerca a l’acte de cloenda del programa a l’auditori del CaixaForum Tarragona.