Darrers dies per presentar treballs als Premis Tarragonès de Creació i Difusió

És la quinzena convocatòria dels premis Lucius Anneus Florus i Eutyches, respectivament, organitzats pel Consell Comarcal del Tarragonès

Per . Actualitzat el

El divendres 31 de juliol s’acaba el termini per presentar propostes als Premis de Creació i Difusió. Aquests dos Premis són de reconeixement a la trajectòria i el premi és un guardó de l’artista Bartolozzi.

El Premi de Creació té l’objectiu d’estimular les activitats de creació en tots els àmbits i fer notòria la trajectòria artística d’una persona o grup vinculat a la comarca. El jurat d’aquesta convocatòria està integrat per Jordi Bertran, Pilar Casas, Lurdes Malgrat i Maria Mercè Sardà. Guanyadors d’edicions anteriors: els Pets, Bigas Luna, Josep M. Rosselló, Olga Xirinacs, Pep Escoda, Rafael Bartolozzi, Josep Anton Baixeras, Josep Segú, Arantxa Sagardoy, Tatiana (a títol pòstum), Fermí, Fernández, Àngel Òdena, Jesús Monllaói Àlvar Calvet.

El Premi de Difusió vol assenyalar una personalitat, entitat o associació, reconeguda en el seu sector professional, que hagi difós o incentivat aspectes culturals, mediambientals o patrimonials del Tarragonès.

El jurat d’aquesta convocatòria el formen Carles Abelló, Rosa Maria Codines, Jaume Garcia i Maria Elena Virgili. Guanyadors d’edicions anteriors: Manel Sanromà, Nàstic, Òscar Cadiach, Agrupació Cultural de Vila-seca, Ball del Sant Crist de Salomó, Reial Societat Arqueològica Tarraconense, GEPEC, Walfida Pérez, Associació Mediambiental La Sínia, Associació Projecte Phoenix, Centre d’Estudis d’Altafulla, Associació Sant Fructuós de Tarragona, Rafael López-Monné i Associació Cultural l’Embruix del Morell.