Braseria i marisqueria El Mediterrani, al Vendrell

Per . Actualitzat el

Montserrat Martínez ha volgut convertir el seu bar, situat al carrer de Narcís Montoriol del Vendrell, en una braseria i marisqueria i fa poques setmanes l’ha inaugurat amb el nom d’El Mediterrani.

Per tirar endavant el projecte té dos importants suports, per una banda, el seu fill, Raúl Fernández, que dirigeix la sala i, per l’altra, el xef Artur Guerrero, que després de la seva formació a l’Escola

Superior d’Hostaleria i Turisme de Les i de treballar en diferents restaurants de la Vall d’Aran, Barcelona i El Bulli, s’ha fet càrrec de la cuina d’aquest nou establiment vendrellenc.

L’oferta culinària és mediterrània i catalana, amb especialitats com el xató –el plat més emblemàtic i típic de la localitat– 12€; amanida Mediterrani, 8€; assortiment de formatges ibèrics, 15€; mariscada, 26€; filet, 15€; chuletón, 20€; peus de porc, 12€; graellada de carns, 26€; i a l’hora de les postres, mel i mató, 3,50€; gelat de llimona i marc de cava, 5€; crema catalana, 3,50€, etc.

El restaurant ofereix un menú per 9,50 euros i un menú degustació per 38 euros.  La carta de vins, a cura del mateix cuiner, té una vintena de referències i el vi de la casa és el Gran Gesta, 10 euros.

El menjador té una capacitat per a unes 40 persones i una decoració mediterrània, amb murals modernistes i tocs mariners.

 

GAMBES I ESCAMERLANS