Ballesteros s’avé a convocar un ple per debatre sobre els Jocs

Creu que «es demostra una predisposició total a debatre un projecte que ha de comptar amb el compromís i la unitat de tots»

Per . Actualitzat el

L’alcalde de Tarragona finalment s’ha avingut a convocar per al pròxim 4 de setembre un ple extraordinari per debatre sobre els Jocs Mediterranis 2017. El conseller responsable dels Jocs, Javier Villamayor, explica que es realitzarà la sessió plenària al setembre «perquè és quan tots tindran tots els elements per poder debatre amb profunditat sobre aquest projecte de ciutat».

I afegeix: “El ple és un espai de debat on totes les formacions polítiques podran fixar el seu posicionament. La convocatòria d’aquesta sessió plenària demostra una predisposició total a debatre un projecte que necessàriament ha de comptar amb el compromís i unitat de tots. En definitiva, es una excel·lent oportunitat per proporcionar tota la informació referent a un projecte de ciutat, de territori, de país i d’Estat».