Tres tarragonins als Jocs Mundials Special Olympics de Los Ángeles

Els tres jugadors del Club Solc competiran en handbol

Per . Actualitzat el

L’Albert Roca, el Raimon Aldabó i el Fernando Garcia del Club Solc viatgen avui cap a Los Ángeles per tal de participar en els Jocs Mundials Special Olympics. Juntament amb els seus companys de selecció competiran en handbol en una de les trobades internacionals més importants que tenen lloc cada dos anys.

L’equip d’handbol consta de 12 jugadors de diferents llocs de Catalunya i per molts d’ells és la primera sortida internacional i estan molt emocionats de poder formar part de la delegació que viatja als EUA.

L’equip català d’handbol està entrenat per la sevillana i exjugadora d’handbol professional, Marga Frade que destaca que participar en uns Jocs Mundials és “el més gran que em pot passar a la meva vida esportiva. I volem tornar amb la medalla d’or”.

Els Special Olympics World Games a Los Angeles reuniran a més de 7.000 atletes de 177 països 
diferents. La delegació espanyola està formada per 77
 esportistes, 22 entrenadors i 4 delegats. A més de Catalunya, també hi seran presents 9 Comunitats Autònomes i participaran en 11 esports (handbol, bàdminton, tennis taula, natació, atletisme, bàsquet femení i unificat, futbol 5 i 7, tennis i bocce). L’Acte Inaugural serà el dia 25 de juliol amb la desfilada de tots els esportistes, actuacions musicals com la d’Avril Lavigne o Stevie Wonder i amb la presència de personalitats com la primera dama dels EUA, Michelle Obama. Es podrà seguir en streaming al canal ESPN.