Salou analitzarà la salut del comerç local

Avui s’ha constituït la primera mesa de treball de Comerç que encarregarà un estudi diagnòstic

Per . Actualitzat el

Després de la creació de la nova àrea de Promoció de Ciutat a l’Ajuntament de Salou avui s’ha constituït la primera mesa de treball de Comerç a través de la qual s’inicia un contacte directe entre l’alcaldia, la regidoria de Comerç i Promoció Econòmica i el sector privat de Salou del comerç, restauració i oci nocturn. Així, en aquesta primera trobada a més de l’alcalde Pere Granados i de la regidora de l’àrea, Mª José Rodríguez, també han estat presents el president de l’Associació de comerciants Juli Vilaplana; Montse Montaner de Le Somelier;  Pascual Cano del Restaurant  d’Albert; Salva Mimbrera del pub-discoteca Hola Salou; Agustí Sendra de l’estanc Salou així com  Ester Solé, del Centre Òptic Salou.
En aquesta mesa de treball el batlle ha manifestat el compromís de l’ajuntament per potenciar l’oferta comercial del municipi en molts aspectes i, en aquest sentit, ha anunciat que s’encarregarà una diagnosi que estudiï la situació comercial; a més de definir les línies estratègiques a seguir per fer una oferta més competitiva.
El batlle ha volgut agrair la implicació dels presents a l’hora de treballar conjuntament i aportar idees en benefici de Salou. «Apostem per treballar de manera molt més transversal amb aquesta nova àrea de promoció de la ciutat perquè entenem la ciutat com una àrea que engloba moltes activitats econòmiques».
El batlle i la regidora també han escoltat les demandes dels comerciants assistents i la seva opinió sobre aspectes a millorar i com treballar plegats, amb més coordinació a través de les reunions periòdiques que s’aniran celebrant mensualment.