Els alcaldes del Pacte de Berà suspenen temporalment la mobilització prevista a Tarragona

A l’espera del resultat de la reunió que mantindran el pròxim 30 de juliol amb el secretari general d’Infraestructures

Per . Actualitzat el

Els alcaldes del Vendrell, Roda de Berà, Creixell, Torredembarra, Altafulla, l’Arboç, Bellvei, Calafell i Cunit han decidit, finalment, no celebrar l’acte de mobilització festiu que estava previst dur a terme aquest mes de juliol per tal de cridar l’atenció del Ministeri de Foment sobre el col·lapse de la N-340.
La decisió s’ha pres després que s’hagi pogut concertar una reunió dels alcaldes del Pacte de Berà i de la presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès amb el Secretario General de Infraestructuras, Manuel Niño, que se celebrarà el pròxim dijous 30 de juliol, a Madrid.
En paraules de Martí Carnicer, alcalde del Vendrell, “sembla lògic parlar primer amb el Secretario de Infraestructuras i veure les impressions que obtenim del Ministeri de Foment”.

Cal recordar que el passat 1 de juliol, els alcaldes van decidir convocar «un acte contundent» de protesta a la ciutat de Tarragona per reivindicar l’aixecament de barreres de l’AP-7 mentre no se solucioni la saturació i l’elevada sinistralitat de la via.