La Generalitat dóna llum verda al pla parcial d’Ikea

L’Ajuntament l’ha d’aprovar en plenari al setembre per poder iniciar la urbanització a finals d’any

Per . Actualitzat el

La Comissió Provincial d’Urbanisme de Tarragona celebrada avui ha informat favorablement el pla parcial urbanístic del sector del PP-10 (Autovia de Reus) que defineix la superfície comercial on ha d’anar el centre comercial d’IKEA i l’accés a l’Anella Olímpica.

El conseller de Territori de l’Ajuntament, Josep M. Milà, ha manifestat que «aquesta és una notícia molt positiva perquè dóna una empenta important al pla parcial on s’ha d’ubicar IKEA i també perquè contempla l’entrada a l’Anella Olímpica on es desenvoluparan els Jocs del Mediterrani. El següent pas serà que en els pròxims mesos, l’Ajuntament aprovarà el Pla Parcial 10 definitivament en un plenari, segurament al setembre, i abans de que s’acabi l’any es podrien iniciar les obres d’urbanització».

El Pla Parcial té una superfície de 302.784 m2, dels quals, prop de 68.000 es destinaran a usos comercials i 30.829 a residencial.

La resta de la superfície de l’àmbit està destinada a equipaments, espais verds i sistema viari.