Sinergia Laboral posa en marxa els tallers de recerca de treball 2.0

Es realitzaran a Tarragona i a Reus

Per . Actualitzat el

El servei d’inserció laboral per a persones amb discapacitat de la Federació MESTRAL-Cocemfe Tarragona, Sinergia Laboral, realitza una sèrie de tallers per a facilitar la recerca de feina a través d’Internet a Tarragona. Els tallers tenen la intenció d’oferir una atenció completa i personalitzada que anirà des d’unes nocions bàsiques de com realitzar i mantenir un bon currículum vitae, crear una adreça de correu electrònic, fins a explorar i conèixer portals d’ocupació, cercar ofertes de feina i inscriure’s en aquelles que siguin d’interès per a l’usuari.

Els tallers es realitzaran a Tarragona els dies 15, 17, 20, 22 de juliol al Centre Cívic de la part alta (plaça de l’Antic Escorxador, Tarragona). Els interessats en inscriure’s als tallers ho poden fer a través de l’adreça de correu electrònic: bgonzalez@mestralonline.org o trucant al 977327093.

Els mateixos tallers també es realitzaran a Reus els dies 21, 23, 24, 27, 28, 29, 30 de juliol al Centre Cívic del Carme (Plaça Patacada, Reus).

Aquests tallers organitzats per Sinergia Laboral responen a l’objectiu principal d’obtenir la plena normalització i integració de les persones amb discapacitat en la societat. Tenint en compte que la millor forma d’adquirir aquesta normalització passa per la inserció en el món laboral, el que donarà a la persona amb discapacitat una autonomia i independència econòmica que li facilitarà la consecució de la seva normalització en altres àmbits de la seva vida: personal, familiar, social…

Els beneficiaris de les accions que desenvolupa aquest servei són persones amb discapacitat reconeguda (certificat de discapacitat mínim del 33%) que es troben en situació de recerca d’ocupació, ja sigui perquè estan a l’atur o perquè volen millorar el seu lloc de treball. Tot i que els destinataris principals són les persones amb discapacitat física i/o orgànica, no s’exclou l’atenció, orientació i derivació a altres entitats de persones que presenten altres tipologies de discapacitat i/o risc d’exclusió social en general.

El servei Sinergia Jurídic Laboral es va posar en marxa a finals del 2012 i, poc a poc, el servei ha augmentat, tant en persones inscrites a la borsa de treball, com empreses que col·laboren amb el servei, com insercions de persones amb discapacitat. Sinergia Laboral actua i gestiona ofertes de tota Catalunya i compta amb oficines a Reus, Tarragona i Valls, on els demandants de treball es poden dirigir per obtenir atenció personalitzada, a més de tenir varies eines d’interacció virtual amb empreses i beneficiaris com són la pàgina web (http://www.mestralonline.org/insercio-laboral) i les xarxes socials.