Tarragona es posa el xandall

El 26 de setembre arrenca la I Ultra Trail Tarragona 2015 i el 4 d’octubre se celebra la II edició de la Gran Fondo Tarragona

Per . Actualitzat el

Tarragona acollirà el 26 de setembre la I edició de la UTTGN-Ultra Trail Tarragona, un trail de montanya que travessa l’entorn natural de la nostra ciutat. Una proba ràpida i exigent amb un recorregut de 84 km i 2.000 metres de desnivell positiu acumulat.

El punt de partida serà l’Ajuntament de Tarragona, en les quatre distàncies que es disputen: la Ultra, de 84 km, la Marathon de 42 km, l’Speed, de 21 km i la Fast, de 12 km. El recorregut continuarà per la Rambla Nova i l’Amfiteatre i -a continuació- els participants passaran per zones boscoses i camps de cultiu. La proba tindrà un mínim de 9 avituallaments i quatre controls de pas sorpresa, estratègicament situats per garantir el bon resultat de la proba. Aquesta proba és la que exigirà més als seus coredors per obtenir el millor resultat i vèncer la Catalonia Ultra Cup. Les incripscions es realitzen al web oficial.

Per altra banda, el 4 d’octubre se celebrarà la II edició de la Gran Fondo Tarragona. El punt de partida serà la Platja del Miracle, en les seves dues distàncies, la Gran Fondo (160km) i la Mig Fondo (107 km). Es tracta d’una proba cicloturística que es realitza en carretera oberta i que compta amb trams de pujada cronometrats.

L’1 de novembre es va celebrar la primera edició, amb un èxit absolut de participació, havent de tancar les inscripcions de forma anticipada en superar-se les 500 places disponibles.

Les inscripcions es realitzen a través de la pàgina web oficial i el termini és fins el 20 de setembre.

El conseller d’Esports, Javier Villamayor, ha destacat que «aquestes probes esportives són una gran oportunitat de situar Tarragona en el panorama del turisme esportiu, tot just ara que ens trobem a les portes d’un esdeveniment tan important com els Jocs del 2017».