Tot a punt per la festa del Quadre de Santa Rosalia

S’allargarà del 10 al 16 de juliol amb propostes lúdiques, festives i culturals

Per . Actualitzat el

Torredembarra celebra aquest mes de juliol la festa votiva del Quadre de Santa Rosalia, amb un programa farcit d’un ample ventall d’actes i activitats. La celebració s’inicia aquest divendres, dia 10 de juliol, amb un assaig, obert a tothom, de la colla castellera dels Nois de la Torre amb un petit refrigeri per als assistents en acabar.

A partir de llavors i fins al proper 16 de juliol, tindran lloc tot un seguit de propostes lúdiques, festives i culturals. Destaca el Correfoc, el dissabte 11 de juliol, amb la participació del la Mulassa, el Ball de Diables de Cervera, el Drac de Castelló, el Ball de Diables de Tarragona, la Virgília i el Ball de Diables de Torredembarra.

Un altre dels actes importants és la diada castellera amb la Colla Jove Xiquets de Tarragona, els Castellers de Vilafranca i els Nois de la Torre. Serà diumenge 12 de juliol, a les sis de la tarda, a la plaça de la Vila.

Ja dimecres, dia 15 de juliol, destaca la processó votiva del Quadre de Santa Rosalia, precedida del Seguici Popular de la vila. El Quadre anirà acompanyat per la Fanfara de Torredembarra i serà portat pels membres de la Cofraria de l’Hermandad del Nazareno. La Coral Santa Rosalia, interpretarà els Villancets, acompanyada de La Fanfara, al carrer Ample i a la plaça de la Vila.