L’Ajuntament iniciarà una campanya de promoció els polígons

Per . Actualitzat el

La primera trobada d’aquest mandat entre les associacions empresarials dels polígons i el nou conseller municipal d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic, Francesc Roca durant la qual s’ha presentat el nou dossier de promoció dels polígons que servirà com a material de suport a la campanya de promoció que es desenvoluparà entre agències de suport a la internacionalització, consolats, consultores i empreses multinacionals.

L’objectiu de la campanya és posar en valor les àrees empresarials de la ciutat i atraure noves empreses nacionals i internacionals. El dossier promocional conté informació sobre els serveis que ofereix cada àrea, les connexions amb els principals eixos pel transport de mercaderies i els tipus d’activitats que s’hi poden desenvolupar, entre d’altres dades.

En el decurs de la reunió s’han explicat i consensuat les accions que està previst desenvolupar els propers mesos als polígons i s’han recollit les opinions i demandes dels empresaris per tal de continuar treballant en la millora i promoció d’aquestes àrees que acullen més 700 empreses.

«L’Ajuntament té la voluntat de continuar treballant i apostant per la dinamització dels polígons perquè són un dels motors econòmics de la ciutat i la seva promoció és una forma efectiva de generar ocupació, que és la prioritat del govern municipal», ha dit Francesc Roca.

El Conseller ha explicat que aquests dies ha tingut oportunitat de visitar els polígons, amb el tècnic de l’Oficina de suport als polígons, i constatar personalment l’estat de cadascuna d’aquestes àrees, el resultat de les actuacions fetes durant els darrers 4 anys i les accions pendents a cada zona.