Aquopolis presenta les novetats i millores per a aquesta temporada

El parc aquàtic de la Pineda segueix la temàtica de Hawai

Per . Actualitzat el

El parc aquàtic Aquopolis Costa Daurada de la Pineda ha presentat les diverses millores que s’han realitzat per aquesta nova temporada. L’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet i el director d’Aquopolis Costa Daurada, Josep M. Claver, han donar a conèixer les millores que, amb una inversió total de 500.000 euros, s’han posat en servei aquest any.

Acompanyats dels mitjans de comunicació i de les tinentes d’alcalde, Manuela Moya i Esmeralda Núñez, han visitat els nous espais que han consistit en l’ampliació de la tematització, iniciada la temporada passada, d’espais i edificis del parc sota el tema Hawai i surf; en la construcció d’una nova zona d’spà de 600 m2 per a totes les edats (Maui Paradise) i en la nova platja de sorra natural amb una superfície de 1.500 m2 (Waikiki) amb una inversió de 500.000 euros.

En relació al parc aquàtic de la Pineda, l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, ha recordat que durant aquests 28 anys de funcionament del parc (fou inaugurat l’any 1987 i genera més de 200 llocs de treball directes per temporada) s’han invertit més de 21 milions d’euros i ha estat visitat per més de 9 milions de persones.

El director del parc aquàtic, Josep M. Claver, ha destacat l’índex de satisfacció dels clients, que valoren la seguretat del parc i el nou model de tematització hawaiana, i ha recordat que Aquopolis Costa Daurada és el parc aquàtic més important d’Europa gestionat pel grup Parques Reunidos.