Castillo vol liderar el PSC de Tarragona pel 27-S

L’exregidor tarragoní s’ofereix a encapçalar la candidatura a les eleccions al Parlament

Per . Actualitzat el

El socialista Carles Castillo ha fet pública la seva voluntat de presentar-se al procés que en uns dies inicia el PSC del Camp de Tarragona per escollir els seus representants a les llistes electorals per les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya, amb el propòsit de encapçalar aquesta llista. L’exconseller de l’Ajuntament de Tarragona ha explicat que «calen nous aires, nous talants, i noves formes d’actuar en el PSC, hem de convèncer la ciutadania de què estem entenent el missatge que ens estan llençant elecció rere elecció».

Per aconseguir aquest objectius Castillo creu que «cal tornar a l’actitud combativa davant les injusticies i davant les desigualtats. S’han acabat les dobles tintes. Hem de passar de les paraules als fets. Volem governar per tothom, però sense oblidar l’esperit combatiu que ha tingut sempre aquest partit al llarg de seva història de construcció del nostre país».

El que fou responsable de Seguretat Ciutadana durant vuit anys i de Territori la darrera legislatura té molt clar que vol «recuperar aquest esperit combatiu que sempre ha tingut l’esquerra, que sempre ha demostrat el socialisme. Vull que ens aixequem davant les injusticies, davant les desigualtats, que recuperem el carrer, i estiguem acompanyant i buscant solucions als problemes de qui pitjor ho està passant. Hem de centrar-nos en qüestions concretes: alternatives al rebut de la llum, preu de matricules de la universitat, prestacions per desocupació, la falta de mitjans a la sanitat pública, el copagament».

Castillo ha explicat que ja va comunicar fa uns dies tant al Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, com al Primer Secretari de la Federació del Camp de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros la seva voluntat de presentar-se com a candidat i que agreix la bona acollida i plena llibertat que tots dos li han donat per afrontar aquest repte.

Davant la possibilitat de que altres companys o companyes vulguin optar a encapçalar la llista, Castillo ha manifestat que «m’agradaria que altres fessin el mateix perquè enriquirem el debat intern, i millorarem les nostres candidatures de cara als ciutadans. Serà beneficiós sempre que es faci un debat cordial, constructiu i bo pel projecte del PSC».

Finalment Castillo ha remarcat que creu que pot «combinar una certa joventut amb prou experiència. Aposto per la renovació de formes i de persones, recordant i reforçant la ideologia que hem tingut sempre. Crec que puc representar una alternativa coherent amb tot això. Una candidatura de canvi, no de divisió».