Bones expectatives dels càmpings

Es preveu una recuperació del mercat de proximitat aquest estiu

Per . Actualitzat el

Les previsions d’ocupació de Càmpings de Tarragona son positives i segueixen una tendència similar a la de l’any passat, que van tenir una mitjana de més del 60% d’ocupació durant el període de juny-agost. La bona climatologia que s’espera per aquest estiu i la cada cop més consolidada recuperació del turisme espanyol fan veure amb optimisme l’evolució de les reserves i esperen que en els pròxims dies s’animin encara més. Al 2014 l’estiu va registrar 6,7 milions de pernoctacions.

L’Associació de Càmpings de Tarragona dóna molta importància als mercats de proximitat. El mercat nacional va representar al 2014 el 54% del volum total de clients, un 4% més que al 2013, i es preveu que les reserves per 2015 segueixin un patró similar. Segons declaracions de Berta Cabré, presidenta de l’Associació: “els campistes nacionals tornen a animar-se. Les expectatives per la temporada 2015 son molt positives, després dels bons resultats del pont de maig i de Setmana Santa”. Per darrera dels espanyols al rànquing els segueixen els francesos i holandesos, que l’any passat van tenir un pes del 17% i el 14%, respectivament. Aquests son els principals mercats internacionals per l’Associació. Els segueixen l’alemany, el britànic, el belga, l’irlandès i l’italià.

Els Càmpings de la zona de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre es caracteritzen per tenir un client amb un perfil molt familiar que, aprofitant les vacances escolars, es desplacen a la zona de Tarragona la qual ofereix múltiples activitats d’oci, culturals i esportives per fer en família.

Feina a l’Associació de Càmpings de Tarragona

Càmpings de Tarragona genera al voltant de 4.000 llocs de treball directes i 10.000 indirectes. A partir de Setmana Santa es quan les contractacions comencen a pujar, arribant al seu màxim a l’estiu.

L’amplia oferta de serveis de Càmpings de Tarragona que van des d’animació infantil, esportiva, espectacles, restauració i el manteniment de centenars de hectàrees de vegetació i naturalesa exigeixen un gran volum de contractació de professionals.