Vila-seca clou el curs de l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran

Per . Actualitzat el

El Centre Municipal de Formació i Ocupació de Vila-seca va acollir la setmana passada la cloenda del curs de l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran. L’acte va ser presidit per la tinent d’alcalde de Vila-seca, Manuela Moya, i per la coordinadora de l’Aula d’Extensió Universitària de la Universitat Rovira i Virgili (URV), Maria Isabel Miró.

La cloenda va aplegar més d’una cinquantena d’alumnes, els quals han assistit a un total de 18 conferències durant aquest curs. A més, el passat 9 de juny van realitzar una sortida per conèixer el Monestir de Vallbona de les Monges i les poblacions de Guimerà i de Santa Coloma de Queralt.

Les Aules d’Extensió Universitària de la Gent Gran, un projecte social engegat per les principals universitats catalanes, han complert enguany els onze anys de vida al municipi de Vila-seca i des que la iniciativa es va posar en marxa en aquest emblemàtic municipi del Tarragonès hi han passat prop de 600 alumnes de més de 55 anys.