Les veteranes del CAT, cinquenes al Campionat de Catalunya de clubs

Per . Actualitzat el

El passat diumenge 14 de juny els equips veterans del Club Atletisme Tarragona van participar en el Campionat de Catalunya de Clubs celebrat a Mataró. L’equip femení, tot i que va deixar proves sense representació, va quedar en una bona cinquena posició, a 5 punts de la tercera plaça. L’Avinent Manresa va ser l’equip femení guanyador. L’equip masculí també va deixar proves sense cobrir i no es va poder escapar de la desena i última posició en una jornada on, deixant de banda els tres primers equips, hi havia poques diferències en les puntuacions finals. L’equip masculí campió de Catalunya va ser el Pratenc. Per la banda femenina, Marisa Pradillo, amb una bona marca de 3.24 a la llargada, Miriam Domingo, als 100 metres llisos, i l’equip de relleu 4×100 van aconseguir la tercera posició. Ana Cabello va quedar quarta en els 200 metres llisos i la Pilar Fernández i la Joana Pinyol van quedar cinquenes en els 400 metres llisos i llançament de pes, respectivament. Cal destacar que el relleu de 4×100, amb un temps de 1:01.26, es va quedar a menys de mig segon del rècord de Catalunya que elles mateixes posseeixen. El club no va tenir representació a les proves de 800 i 1.500 metres.