La Coral de la URV participarà en el 52è Concurs Internacional de Cant Coral a Àustria

Hi competiran deu grups d’arreu del món del 9 al 12 de juliol

Per . Actualitzat el

Es tracta d’un concurs anual de molt alt nivell i per participar-hi s’ha d’haver estat seleccionat prèviament. Dirigida per Montserrat Rios, la Coral de la URV és l’única formació coral de Catalunya i de l’Estat que hi participa. Les corals que competeixen han assolit una qualitat reconeguda.

Les corals han de participar en dues categories: la d’obres corals i la de música tradicional. A la primera, hauran d’interpretar un repertori format per obres corals clàssiques, unes obligatòries i altres escollides per cada coral, a cappella, sense acompanyament musical; i a la segona han d’interpretar cançons tradicionals del país, opcionalment abillats amb els vestits tradicionals. Hi ha tres premis per cada categoria, i el premi Günther Mittergradnegger a la millor interpretació d’una obra contemporània.