Els usuaris i usuàries de la Fundació Estela omplen el centre cívic de SPiSP amb l’espectacle ‘Operació Fama’

Per . Actualitzat el

El centre cívic de Sant Pere i Sant Pau es va omplir divendres passat a la tarda amb motiu de l’espectacle Operació Fama, organitzat per la residència de la Fundació Estela, entitat adherida a la Xarxa de Santa Tecla i protagonitzat per un total de 31 usuaris i usuàries de l’entitat.  L’espectacle serveix per donar la benvinguda a l’estiu i l’època de vacances i permet els protagonistes mostrar els seus dots artístics davant de la societat tarragonina, amics i familiars. Els residents de la Fundació Estela, amb el suport dels monitors i monitores, participen en tot el procés de preparació de l’espectacle, fet que durant mesos els permet participar activament en presa de decisions creatives, assajos i en la posada en escena final.

Exposició ‘Estiu’ al Pati de Jaume I de l’Ajuntament de Tarragona

Aquesta tradicional iniciativa de la Fundació Estela es complementa a partir del pròxim dia 26 amb l’exposició de diverses obres d’art fetes pels usuaris i usuàries de l’entitat al Pati Jaume I de l’Ajuntament de Tarragona. Amb aquesta mostra, anomenada Estiu, els visitants podran descobrir de primera mà les grans potencialitats artístiques que tenen les persones amb discapacitat intel·lectual.