Torna el seminari Marca Ciutat

Se celebrarà per segon any consecutiu a Tarragona amb la voluntat d’implementar l’Agència Marca Ciutat el 2016

Per . Actualitzat el

S’apropa el moment en què Tarragona haurà d’escollir de què vol ser capital. Amb molts fronts oberts com poden ser el patrimoni condecorat per la Unesco, la història viva que l’acompanya, el fet casteller, els Jocs Mediterranis o les festes declarades d’interès nacional, la ciutat celebra per segon any consecutiu el seminari que ha de donar les bases per escollir la marca ciutat.

Mentre Londres és la capital de les finances o Milà, la de la moda, Tarragona es prepara per trobar la seva marca. L’any passat ja va acollir per primera vegada la cinquena edició del seminari Marca Ciutat i enguany hi torna. Els dies 2 i 3 d’octubre, els responsables de turisme, promoció econòmica, comunicació i màrqueting tindran l’oportunitat de gaudir de ponències magistrals, sentir experiències relacionades amb l’organització d’esdeveniments i, com a novetat, participar en tallers.

Les classes magistrals aniran a càrrec d’experts com Paul Wagner, professor de màrqueting al Napa College dels Estats Units, especialitzat en enoturisme; Juan Carlos Belloso, director de Future Places que ha assessorat ciutats com Barcelona; o Manolis Tsaros, exdirector de desenvolupament turístic d’Atenes i expert en màrqueting de destinació.

Les experiències confirmades fins ara aniran a càrrec del director del Festival de Peralada, Oriol Aguilar, i del dels festivals Acústica i Strenes, Xavier Pascual.

Gràcies als tallers els assistents podran aprendre a aplicar les tècniques pas a pas. Damià Serrano, responsable de LabTurisme de la Diputació de Barcelona, en farà un sobre turisme per a ciutats no turístiques i Pau Canaleta, un altre de com construir el nostre relat de ciutat. David Riu, director del Departament d’Empres i Tecnologia de la Salle Barcelona oferirà el tercer taller.
L’esdeveniment es durà a terme a l’Antiga Audiència i l’organització preveu l’assistència d’un centenar de persones.

Les inscripcions es poden formalitzar a partir d’aquest dimarts al web www.marcaciutat.cat.