Les bruixes tornen a prendre la Vila Closa

Els dies 26 i 27 de juny torna la 15a Nit de Bruixes amb el seu mercat esotèric i artesà

Per . Actualitzat el

La tradicional Nit de Bruixes d’Altafulla d’aquest any oferirà als visitants una xerrada de Sebastià D’Arbó, pioner del periodisme de misteri a casa nostra, que explicarà el casos i els fets més interessants.

DIVENDRES 26 DE JUNY

18 h Obertura de la mostra d’oficis i del mercat encantat
18,30 h Ritual d’inici, a la Placeta, amb Elvira Freire, qui invocarà la força del quatre elements (terra, foc, aire i aigua) i les energies estel·lars per afavorir que es compleixin els nostres objectius.
19 h Contacontes amb la Sanbruixaplaça del Pou.
19,30 h Històries sobre les Bruixes d’Altafulla, amb Xavier Tort a la Placeta. Abans d’endinsar-nos als carrers i placetes de la vila, coneixerem la seva història més oculta: la de les seves bruixes.
20 h Desfilada de bruixots i bruixetes a l’Era de l’Hospital. Desfilada embruixada i màgica
20,30 h El món dels somnis- amb Imma del Destí a la Placeta. Els somnis han estat considerats des de l’antiguitat com un missatge diví, com la capacitat de connectar amb altres dimensions. Però… que ens expliquen realment els somnis? Com els podem interpretar?
21,30 h Els Tripulants sota les escales de la Placeta. Deixa’t embruixar per Els Tripulants i viatja amb la seva música.

DISSABTE 27 DE JUNY

18 h Obertura de la mostra d’oficis i del mercat encantat.
18,30 h Tarot per als que no en saben amb Elisenda Toló a la Placeta. Fa més de 800 anys que el tarot és present a Catalunya, i amb el temps s’ha guanyat un espai com a oracle en els nostres cors. Però… com es llegeix? Com s’interpreta?
19 h Concurs fotogràfic infantil al Punt d’Informació Turística. Si tens entre 5 i 13 anys, segur que saps trobar la millor imatge.
19,15 h Màgia a la nit de bruixes a la Plaça del Pou. Un mag encantat els embruixarà amb el seu art.
19,30 h Què és la intuïció? Com la puc potenciar, amb Maria del Mar Tort a la Placeta. La intuïció és aquella capacitat de saber coses que són certes i segures sense que hi hagi intervingut ni el pensament raonat, la reflexió o la observació. Com puc saber si sóc molt o poc intuïtiu? I com puc potenciar aquesta capacitat?
20,15 h L’hora dels Gegants Plaça del Pou. Els gegants sortiran en cercavila, per la Vila Closa.
20,30 h Cròniques de misteris, amb Sebastià D’Arbó a la Placeta. Sabies que a Catalunya també hi ha històries de llocs encantats i maleïts? Coneixes el casos de fenòmens paranormals que es produeixen a Catalunya? T’interessa descobrir el món ocult? Sebastià D’Arbó, pioner del periodisme de misteri a casa nostra, ens explicarà el casos i els fets més interessants.
20,30 h Numerologia pitagòrica a l’Era de l’Hospital. Xerrada de numerologia pitagòrica. A càrrec de Mònica Muñoz
21,30 h Danses de bruixes.
23 h La bruixeria explicades per bruixes. Lídia Chalaux a la Placeta. Lídia Chalaux, historiadora i estudiosa del fenomen de la bruixeria, ens explicarà quines són les Claus de la bruixeria tradicional, i com estan presents avui en dia en la nostra societat sota les disfresses convencionals. Acabarem la xerrada explicant alguns trucs pràctics propis de bruixes.
23,30 h Rom Cremat a la plaça del Pou. Els visitants podran tastar el beuratge del Gran Cremaire Pepe Caro.
00 h Comiat sorpresa a la Plaça del Pou.
I a més a més, passatge encantat de Santa Teresa, una entrada màgica a la Vila Closa, ambientada pel Marc.

Dijous 25 de juny a les 20,15h al pati del Castell concert amb el grup de cambra (director Ricardo Alba) i les orquestres Pizzicato (directora Isis Vives) i Crescendo (director Josep Marín) de l’escola municipal de Música d’Altafulla.