Cap proveïdor presenta oferta pel supermercat del Mercat Central

Per . Actualitzat el

Cap grup de distribució alimentària ha presentat oferta per ocupar la superfície inferior del Mercat Central de Tarragona. Per superar aquest escull, el Govern municipal ha anunciat que una de les possibles alternatives seria obrir un procés negociat i oferir-lo a «totes les operadores que hi ha al mercat». La portaveu Begoña Floria ha admès que és «mala notícia» però no descarta que després de negociar es trobi una empresa interessada.

L’adjudicació d’aquesta superfície comercial de prop de dos mil metres quadrats té una repercussió important a les arques municipals, ja que, en els termes previstos fins ara, es tractaria d’una cessió per 59 anys que implicaria un pagament de l’empresa al consistori de prop de set milions i mig d’euros.

Precisament aquest preu podria ser el motiu que cap grup de distribució alimentària hagi acabat apostant pel projecte tot i que, segons la conselleria de Comerç de l’Ajuntament, n’hi havia diversos que s’havien mostrat interessats. Amb tot, Floria recorda que «el preu estava taxat a partir dels informes tècnics».