El complex Sant Jordi estarà apunt pels Jocs

Dimarts se signa el contracte per a la construcció del pavelló esportiu i la residència universitària

Per . Actualitzat el

La Universitat Rovira i Virgili ha anunciat que aquest dimarts 23 de juny es signarà el contracte per a la construcció del pavelló esportiu i la residència universitària en el complex Sant Jordi en presència de l’Alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el delegat del Govern de la Generalitat, Joaquim Nin

El document se signarà entre la URV i l’empresa Viding Fitness per a la construcció d’una residència universitària i un pavelló esportiu al complex Sant Jordi de Tarragona. En el projecte hi estan implicats també la Generalitat de Catalunya, que ha cedit els terrenys a la Universitat Rovira i Virgili per 75 anys, l’Ajuntament de Tarragona, impulsor dels Jocs del Mediterrani 2017 que utilitzaran aquest pavelló per les competicions de voleibol i l’empresa RESA, operadora de les residències universitàries i sòcia de Viding Fitness en aquest nou projecte.

Si aquest acord es formalitza i arriba a bon port es posaria fi a prop d’una dècada durant la qual l’espai ha estat en desús. Recordem que l’any 2008, la Generalitat de Catalunya va presentar un projecte per valor de vint milions d’euros que no va veure mai la llum. I des de llavors ha servit, com a molt, com aparcament per als treballadors del Govern.