L’Oficina de Català ofereix dos tallers de curta durada per a l’estiu

Obertes les inscripcions fins al proper 26 de juny

Per . Actualitzat el

El Consorci per a la Normalització Lingüística, amb el suport de l’Ajuntament de Calafell, ha preparat per a aquest mes de juliol dos tallers de curta durada per poder repassar diferents aspectes de la llengua catalana. Les inscripcions són obertes fins al proper 26 de juny, a la casa de cultura de Cal Bolavà (avinguda de la Generalitat 1), en horari de 9 a 14 hores. El telèfon d’informació és el 977 699 078.

Un dels tallers estarà dedicat a reforçar els coneixements d’ortografia i està adreçat especialment a estudiants que vulguin millorar la qualitat dels seus escrits, així com per a pares i mares que vulguin ajudar els seus fills a no fer faltes ortogràfiques. S’oferirà cada dilluns, dimarts i dimecres del mes de juliol.

L’altre serà un taller de recursos lingüístics a la xarxa, per donar a conèixer totes les eines de la llengua disponibles a internet que ajuden a treballar en català (diccionaris, traductors, correctors…). Constarà de tres sessions.