L’aMt homenatja The Police en el Dia Internacional de la Música

Dissabte dia 20 de juny a la Capsa de Música

Per . Actualitzat el

L’Associació de Músics de Tarragona (aMt) ha homenatjat a figures tan variades com els Beatles, Pink Floyd, Bob Marley, Queen, Elvis Presley, els Rolling Stones, amb motiu del Dia Internacional de la Música i per aquest 2015 la proposta escollida ha estat la d’homenatjar al grup britànic The Police.

The Police, va ser una de les bandes més rellevants dels 80 amb influències que passen pel rock, pop, reggae, ska, punk i etcètera…i per tant, una gran varietat d’estils on caben bandes de tot tipus a l’hora de versionar els seus temes. Cançons no gaire complicades i fàcils d’adaptar a l’estil personal de cada banda. Els seus temes són molt coneguts per al públic de tots els tipus i edats. I la seva música i melodies conviden a participar fàcilment al públic.

El concert de tribut a The Police es fa el dia 20 de juny a les 23 hores a la Capsa de Música (Espai Tabacalera) amb l’entrada gratuïta i servei de barra a preus populars. Val a dir que com a novetat i com a presentació dels actes del Dia de la Música, el passat dia 11 d’abril es va fer un altre concert a la Capsa a càrrec de la banda tribut Regatta de Blanc, que justament està especialitzada en versions de The Police. Més de vint intèrprets i músics de l’aMt i de la ciutat participaran en un acte que també vol ser reivindicatiu pel Dia Internacional de la Música i de la mateixa Capsa de Música com espai de reflexió sonora, mentre sonen alguns dels grans èxits de la banda britànica: Roxanne, Every breath you take, Mesagge in a bottle, So lonely