Una seixantena de caminadors dels CAP de Tarragona i Reus visiten la Tàrraco romana

Els programes d’exercici físic i activitat sociocultural Anem a Caminar i Pas a Pas fan la trobada de fi de curs als principals monuments romans

Per . Actualitzat el

Aquest matí ha tingut lloc a Tarragona la cloenda de curs dels programes Anem a Caminar, de les Àrees Bàsiques de Salut (ABS) de Tarragona, i Pas a Pas, de les ABS de Reus, que tenen com a objectiu promoure l’exercici físic i les activitats socioculturals entre els usuaris dels centres d’atenció primària que gestiona l’Institut Català de la Salut (ICS) en el territori.

Els membres de l’Anem a Caminar de les ABS Tàrraco i Jaume I, com a amfitrions de la trobada, han rebut als caminadors del Pas a Pas de les quatre ABS de Reus, que han arribat en tren, i entre tots els participants -uns 60- han compartit un esmorzar saludable a l’històric Parc de les Granotes, abans de gaudir d’una caminada i visita cultural pels principals monuments de la Tàrraco romana, com el Circ i l’Amfiteatre.

Una vegada acabada la caminada i visita cultural, el grup s’ha desplaçat fins a l’estació de tren per acomiadar els companys de Reus, que s’han compromès a organitzar l’any vinent la propera trobada conjunta a la seva ciutat i oferir una vista guiada als principals espais del Modernisme.