Es busca micromecenatge per a un projecte artístic al voltant del càncer

‘Si vols t’ho explico…’, un recull de versos i fotos il·lustrades de Rat Cebrián i Yvonne Fuster, vol veure la llum en forma de llibre

Per . Actualitzat el

L’experiència viscuda al costat d’un familiar proper que ha hagut de fer front al càncer és el fil conductor del projecte Si vols, t’ho explico…, realitzat entre la pintora Yvonne Fuster i l’escriptora Rat Cebrián.

Companyes de camí per qüestions professionals, aquestes dues dones comparteixen, a més, un fet vital que ha marcat la seva vida com és la malaltia de les seves mares.

Cadascuna des de la seva parcel·la artística, ha buscat  la manera de canalitzar les emocions i els sentiments que sorgien d’aquesta experiència i així, mitjançant la paraula i la imatge, bastir una obra que ara volen mostrar al públic. Si vols t’ho explico… és el viatge introspectiu d’una dona que viu la seva malaltia com una oportunitat de desenvolupament personal.

El resultat és un recull de versos i fotos il·lustrades que evoquen la vivència intensa de les sensacions per part de les dues autores i que vol ser un cant a l’esperança davant una situació difícil:  per a tothom i per a qualsevol moment fosc de la vida.

De moment el projecte es pot veure en format exposició, però la intenció és iniciar, a l’octubre, –al voltant del Dia Mundial del Càncer– un projecte de micromecenatge per convertir-lo en un llibre i destinar els guanys a la Lliga Catalana contra el Càncer i a altres entitats amb objectius semblants.

L’objectiu és aconseguir la quantitat de 6.000 euros i, per fer-ho possible, de moment han mostrat el projecte en diverses sales d’exposicions als Pallaresos, la Secuita i l’Aleixar.

Ara arriba a Tarragona, concretament a la cafeteria La Cocotte on restarà exposada fins al dia 26 de juny (de dimecres a divendres de 10 a 13 h i de 17 a 21 h. Dissabtes i diumenges de 10 a 14 hores i de 17 a 21 h).

Tothom que visiti la mostra i que estigui interessat a col·laborar-hi pot deixar la seva adreça de correu perquè, quan comenci la campanya, pugui rebre tota la informació necessària.