Tot a punt per a la Festa de l’Esport del Club dels Tarraconins

L’esdeveniment se celebra aquest diumenge a la platja de l’Arrabassada

Per . Actualitzat el

La segona edició de la Festa de l’Esport de Tarragona 2017 i el Club dels Tarraconins se celebrarà aquest diumenge 21 de juny a la Platja de l’Arrabassada. La Festa, que serà d’accés lliure, tindrà un horari de 10 a 14h i se situarà a l’espai entre la primera guingueta i la caseta de la Creu Roja de la mateixa platja. Acompanyats per la Nineta i l’Ivori, els més petits de la casa podran gaudir de tallers esportius dins i fora l’aigua, així com inflables aquàtics i una activitat de jocs tradicionals.

La Festa s’emmarca en el compte enrere per als Jocs Mediterranis i per aquest motiu molts dels tallers esportius estaran vinculats a disciplines presents als Jocs del 2017. Com a novetats d’enguany destaca la zona per nadons amb activitats dirigides als més petits.

El conseller de Presidència, Jocs Mediterranis i Projectes Estratègics, Javier Villamayor, i la consellera de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, Ivana Martinez han presentat la Festa de l’Esport aquest matí a l’Espai Jove Kesse.

Ivana Martinez ha agraït en primer lloc la col·laboració dels clubs i entitats participants a la Festa i ha destacat que “aquest any volem transportar la festa a la platja, un ambient molt més lúdic i que de ben segur afavorirà la participació dels més petits. El Club dels Tarraconins vol anar de la mà evidentment d’un dels projectes més importants que té la ciutat en els propers anys com són els Jocs Mediterranis. Volem que els més petits fomentin també els valors esportius i saludables”.

Per la seva part, el tinent d’alcalde dels Jocs ha afegit que “en aquesta segona edició hem volgut fer un pas endavant en la Festa de l’Esport i apropar als més petits noves disciplines esportives que estaran presents en els Jocs del 2017. Des de Tarragona 2017 volem apropar la ciutadania a l’esport i l’esport a la ciutadania. En aquest sentit, la Festa de l’Esport no només evidencia aquest intercanvi, sinó que també apropa i fa protagonistes per un dia als més petits de la casa. Volem que se sentin protagonistes practicant a la platja alguns dels esports que veuran l’any 2017”.

Col·laboració de clubs i entitats

La Festa de l’Esport d’enguany consta d’un total de 10 espais. Tres dels quals són aquàtics i set es duen a terme a la sorra i de la mateixa manera que la seva primera edició, la majoria dels tallers estan vinculats a disciplines esportives dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017. Aquest és el llistat d’activitats, coordinades pels següents clubs i entitats de la ciutat:

· Vela – Club Vela Platja Llarga

· Waterpolo – Club Natació Tarraco

· Tennis Platja – Club Tennis Park

· Futbol Platja – Club Escola de futbol Sant Pere i Sant Pau

· Rugbi – Rugbi Tarragona

· Vòlei Platja – Club Vòlei Sant Pere i Sant Pau

· Ultimate – Ultimate Tarragona

· Petanca – Club Esportiu SOLC

Cursa de sacs – Europe Direct Tarragona (tallers en immersió lingüística en anglès)

També cal afegir la zona per nadons i l’espai d’inflables aquàtics. La Nineta i l’Ivori no faltaran a la cita on també participarà un grup de voluntaris dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017. La festa ha estat possible gràcies a diferents col·laboradors dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 i a Creu Roja, ASISA, Ocine, Gascó Joguines, Outlet ocasiones i Bricodepot.

Cal recordar que l’any passat va tenir lloc al voltant de les instal·lacions esportives del Serrallo la primera edició de la Festa de l’Esport del Club dels Tarraconins i Tarragona 2017, la qual va aplegar més de mil persones.