Roc Muñoz tornarà a governar amb majoria absoluta

El PSC tornarà a governar en majoria absoluta amb 10 regidors, un més que a l’anterior legislatura. L’oposició queda formada per un regidor de CIU, un de la CUP i un del PP

Per . Actualitzat el

Roc Muñoz enfila el sisè mandat com a alcalde de la Canonja, un municipi que porta 20 anys amb majoria absoluta dels socialistes. En el seu discurs d’investidura va agraïr la confiança dipositada una vegada més pels canongins en el PSC. “És un impuls i també una enorme responsabilitat, però estic segur de que no us fallarem”.

Un cop els 13 regidors van prometre o jurar el càrrec, es va fer la votació per escollir l’alcalde. Com era d’esperar no hi va haver sorpreses i cada partit es va votar a sí mateix. Per això, Roc Muñoz (PSC) va aconseguir deu vots, José Ramón Fernández (CiU), un vot; Joan Pons (CUP), un vot i Maria Encarnación Quílez (PP), un vot.

Un cop proclamat oficialment alcalde de la Canonja, Roc Muñoz va prometre el càrrec després d’un llarg aplaudiment i va tornar a reiterar que està a disposició de tots els canongins per continuar treballant pel seu poble i escoltar totes les veus del consistori.

A banda de Roc Muñoz, els líders de cada grup també van fer discursos al ple d’investidura del passat dissabte, per ordre de menys a més representació. Tots van coincidir en donar les gràcies per la confiança dipositada en els seus partits polítics i van assegurar que a partir d’ara començarien a treballar per la Canonja i per als canongins.

El ple d’investidura va ser un dia de felicitacions als que entren de nou i als que surten i no repeteixen. Així doncs, l’alcalde va agrair l’esforç i la dedicació de Cori Roca i Albert Guinovart (CiU) i es va emocionar quan va fer referència a la tasca duta a terme per les dues regidores sortints del PSC, Paqui Orellana i especialment Mila Carreté, que l’acompanya des dels seus inicis al consistori.