Tribut a Els Pets al Metropol

Per . Actualitzat el

Aquest dissabte, 13 de juny, a les 20,30 hores tindrà lloc l’espectacle 30 anys, bon dia!, un musical amb cançons d’Els Pets interpretades en directe per la Big Band Jove de l’Estudi de Música. És una obra de teatre musical, amb cançons del conegut grup musical, produïda per l’Estudi de Musica de Tarragona. L’argument tracta d’una colla de joves d’un poble imaginari, pròxim a Constantí, que es troben a la plaça d’aquest poble trenta anys després d’haver acabat els estudis. Es van deixar de veure el 1985 en una festa al bar i es retroben el 2015. El públic veurà què els ha passat durant aqusts anys, tot amenitzat amb cançons del grup de Constantí. Es veurà des d’Els Pets festius dels 80 als més reflexius i melangiosos de l’actualitat. Els escenaris de l’obra recorren el poble de ficció, Tarragona, Girona, Calafell, Reus i Constantí.