La música d’autor torna amb força a Tarragona

El Festival Mirall Sonor torna a la ciutat els dies 11, 12 i 13 de juny

Per . Actualitzat el

El Festival Mirall Sonor arriba a Tarragona per sisè any consecutiu, i ho fa amb una selecció acurada de la millor música d’autor independent, moltes novetats i artistes que trepitgen per primera vegada la ciutat per presentar els seus darrers treballs.

La nova edició arrenca dijous 11 de juny a les vuit del vespre amb la projecció del documental This is the unfinished story of The Missing Leech a l’Espai Kesse; inspirat en el cantautor punk Maurici Ribera.

El mateix dijous a les deu del vespre hi haurà un concert gratuït al Groove Bar amb l’actuació del grup barceloní Aldrin y Collins, que presenten el seu darrer disc, Volador Trueno, deu cançons enregistrades als estudis Wheel Sound de Cerdanyola del Vallès que ja s’han convertit en la nova referència brave coast.

El Mirall Sonor continua divendres amb una nit a l’aire lliure, en un entorn únic com és l’Espai Jove La Palmera de Tarragona, situat molt a prop del centre de la ciutat amb dues propostes musicals excepcionals; A Singer of Songs i Nico Roig.

La sisena edició clourà el dissabte 13 de juny a la Sala Zero, amb dues de les bandes que més sonen en el nou panorama musical català; són Quart Primera i Coriolà.

Quart Primera farà la presentació oficial a Tarragona del disc Neurones a la punta d’un iceberg amb tota la banda en format quintet, que es despullen fermament en cada una de les seves noves deu cançons, amb lletres que mereixen una lectura acurada i melodies que atrapen sense remei.

Per la seva banda, el grup Coriolà, que comencen la seva gira de festivals d’estiu a Tarragona, obriran el concert de Quart Primera, amb una proposta en directe que els ha portat a actuar en alguns dels festivals més prestigiosos del país. Coriolà tornen a Tarragona amb El Debut, un disc eclèctic, ple d’energia i alegria, que parla de la mar, d’aeroports, de perfums d’orient, de mocadors que s’agiten amb el vent, de capes i espases, d’huracans i de ciutats llunyanes. Un disc de dotze cançons produït per Miqui Puig.