II Lliurament de premis de l’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona

Per . Actualitzat el

Amb el saló d’actes de l’Ajuntament de Tarragona ple de gom a gom la passada setmana va tenir lloc el II Lliurament de Premis de l’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona, que presideix Ángel F. Pérez Benito. El Premi Millor Producte de la Terra va ser per a l’Arròs del Delta de l’Ebre. El Premi Millor Producte del Mar va correspondre a la gamba vermella de Tarragona. El Premi al Millor Celler va ser atorgat a Edetària, de la D.O. Terra Alta. El Premi al Millor Restaurant es va donar al restaurant Rincón de Iruña, de Cambrils. El Premi a la Millor Iniciativa Gastronòmica, “Especial Anton Pont i Amenós”, se’l va endur La Part Alta Somriu a la Crisi, de Tarragona. I el Reconeixament a la Trajectòria Professional va ser per a Joan Bosch, del restaurant Can Bosch, de Cambrils. L’Acadèmia també va fer un reconeixament als 25 anys de l’arribada al Priorat dels vinaters René Barbier, Álvaro Palacios, Daphne Glorian, Josep Lluís Pérez i Carles Pastrana. Acabat el lliurament va parlar en nom de l’alcalde, que no va poder assistir a l’acte, el regidor Francisco Sabater i el president de l’entitat organitzadora. Un còctel al Pati de l’Ajuntament va posar fi a l ‘esdeveniment gastronòmic. A la foto de Chinchilla es poden veure tots els guardonats amb la junta directiva de l’Acadèmia i les autoritats.