Duran i Lleida felicita l’Hospital de Santa Tecla per la Creu de Sant Jordi

Per . Actualitzat el

El portaveu de CiU al Congrés de Diputats i president d’UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, ha aprofitat la seva estada a Tarragona per temes polítics per fer una visita oficial a l’Hospital de Santa Tecla, centre que recentment ha estat condecorat amb la Creu de Sant Jordi i amb la Placa Josep Trueta al mèrit sanitari pels seus 550 anys de servei ininterromput a la societat tarragonina. Duran i Lleida, que va visitar la residència Ponent de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla, va interessar-se per la institució tarragonina, especialment en el seu vessant d’atenció sociosanitària al territori, i va despatxar amb l’actual president de la Fundació Hospital de Santa Tecla, mossèn Joan Aragonès (a la fotografia). Duran i Lleida considera que l’existència d’institucions com la Xarxa de Santa Tecla és «imprescindible per garantir l’atenció sanitària i social a les persones de Catalunya, especialment en moments com els actuals en què el model està sotmès a més pressió que mai». Duran va afegir que «les administracions i els polítics no hem de posar dificultats a entitats que fan una feina impagable per al benestar de tothom».