Calafell Family Weekend reforça la presència del públic familiar

Per . Actualitzat el

Calafell ha dedicat tot el cap de setmana a les famílies amb fills, amb un programa d’activitats, la majoria gratuïtes, organitzades pel Patronat de Turisme de Calafell sota el nom de Calafell Family Weekend, amb l’objectiu  d’atreure nous visitants, dinamitzar el municipi econòmicament i reforçar-ne la marca de turisme familiar. Entre les moltes activitats que han tingut lloc en el Calafell Family Weekend, destaquen: l’espectacle Somnis de l’SP3, el grup musical del Club Super3 ; la conferència Educar para la felicidad, de la psicòloga Rocío Ramos-Paúl (la Supernanny de la TV);  així com  la sessió «disco» per als nens, que va tenir lloc dissabte al matí a Disco Vip’s.

Del 5 al 7 de juny les famílies amb nens també han pogut gaudir de tallers, teatre, caricatures, jocs, gimcanes familiars al Castell de la Santa Creu i la Ciutadella Ibèrica, jocs gegants, espectacles musicals infantils, etc. Calafell Family Weekend reafirma Calafell com a una població que gaudeix del segell de Destinació de Turisme Familiar atorgat per l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya 2006.

Disposar d’aquesta distinció significa que el municipi de Calafell és especialment sensible a aquest segment de la demanda i ofereix uns equipaments i serveis, tant d’allotjaments com restauració, adaptats a les necessitats de les famílies amb nens, així com una gran varietat de propostes d’oci i entreteniment.