Nou servei de bus nocturn Vendrell-Vilanova, a partir del 22 de juny

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Cunit i l’Ajuntament de Calafell han aconseguit que la Generalitat de Catalunya posi en marxa un nou servei de nit del Bus Vendrell-Vilanova, que s’iniciaria a partir del 22 de juny. D’aquesta manera, la Comissió Cunit-Calafell per a la millora de la mobilitat i les condicions de transport per a la ciutadania d’ambdós municipis ha aconseguit una nova fita que millora la connectivitat amb la demarcació de Barcelona.

A falta dels darrers tràmits administratius, el servei es posarà en marxa la nit del 22 de juny i fins al 12 d’octubre. En direcció Vilanova-Vendrell, el primer autobús sortirà a les 22 hores (passarà per Segur de Calafell a les 22.25 hores i per Calafell a les 22.35 hores) i l’últim a les 4.30 hores del matí. En la direcció Vendrell-Vilanova, el primer sortirà a les 23 hores (passarà per Calafell a les 23.10 h i per Segur de Calafell a les 23.15 h) i l’últim a les 5 del matí. Els trajectes  tenen una durada total de 45 minuts.

L’alcaldessa de Cunit, Montserrat Carreras, ha afirmat que aquesta nova proposta «és una nova fita gràcies a la feina que fem els dos municipis junts per a aconseguir millores pels nostres veïns i veïnes. Venim de quatre anys de diàleg continu amb la Generalitat en aquests termes aconseguint importants resultats com el Bus directe a Tarragona, a l’Hospital els Camils i ara també un servei molt demanat en horari nocturn que connecta el Vendrell i Vilanova».

L’alcalde de Calafell, Joan Olivella, també valora positivament aquest nou servei: «A partir del 22 de juny i durant tot l’estiu i el mes de setembre, els veïns i veïnes tenen al seu abast un nou servei nocturn que els facilitarà el trasllat entre municipis, un resultat més del nostre interès per aconseguir que els transports públics siguin un mitjà de transport realment útil a la ciutadania».