Uns 240 atletes participen al V SERTRI Altafulla

Més de 130 voluntaris i voluntàries han treballat perquè l’esdeveniment fos un èxit

Per . Actualitzat el

Altafulla ha tornat a convertir-se avui diumenge en l’epicentre del triatló en una jornada que, a diferència d’anteriors edicions, ha comptat amb un dia assolellat que ha fet possible que es desenvolupessin totes les proves sense cap inconvenient. Uns 240 atletes, provinents d’arreu de l’Estat, han participat en el cinquè SERTRI Altafulla que organitza la Cadena SER, la Federació Catalana de Triatló i l’Ajuntament d’Altafulla. Una vegada més, la prova ha comptat amb més de 130 voluntaris i voluntàries que, tal i com ha assenyalat el regidor d’Esport en funcions i coordinador de la SERTRI Altafulla 2015, Guillermo Alonso, “sense l’ajuda de tota aquesta gent això no seria possible, ja que tots ells fan que funcioni tot a la perfecció”.

Guillermo Alonso també s’ha mostrat molt satisfet per l’elevada participació de nens i nenes d’Altafulla en la categoria de Flash menors, així com també s’ha mostrat orgullós dels resultats aconseguits per triatletes d’Altafulla com són els casos del guanyador de la categoria d’adults Sprint, Jordi Trapé (CN Tarraco i Atletes d’Altafulla); del primer lloc en la categoria Sprint relleus de Lilas Team Altafulla, i del tercer podi per Tri-Comunity Altafulla (Atletes d’Altafulla). I pel tercer podi en el Triatló de la dona, de Judith López, ja que estiueja al municipi.

D’altra banda, l’edil en funcions ha recordat que Altafulla albergarà a finals d’estiu (29 i 30 d’agost) el triatló olímpic del Campionat d’Espanya, i ha remarcat que “serà la penúltima prova que s’organitzarà abans dels Jocs Mediterranis, una nova prova de foc per demostrar que Altafulla té capacitat per organitzar grans esdeveniments esportius com aquests”. I ha afegit: “L’objectiu és que el triatló d’Altafulla en els Jocs Mediterranis es recordi durant molts anys”.

En la següent relació, hi ha els diferents guanyadors de les cinc categories participants:

Flash menors

1. MARC NIETO JUSTRIBO (CN TERRASSA), amb un temps de 00:15:39

2. MARTÍ SENDER PRADOS (CN TERRASSA), amb un temps de 00:16:29

3. ARIÁN CURTO MACHÍ (C.E. TRILERCAVONS TERRES DE L’EBRE), amb un temps de 00:16:35

Sprint

1. JORDI TRAPÉ PÉREZ (CNTARRACO), amb un temps d’01:00:50 59

2. JORDI GARCIA BERCIAL (CN BADALONA), amb un temps d’01:02:33 102

3. RUBÉN BARRIO LORES (PRAT TRIATLO), amb un temps d’01:02:35

Super Sprint masculí

1. VÍCTOR GONZÁLEZ MARTÍNEZ (CN REUS PLOMS), amb un temps de 00:35:28 131

2. ALBERT GISBERT BRULL (FASTTRIATLON), amb un temps de 00:36:31 158

3. ALBERTO MARTÍN COSTA (INDEPENDIENT), amb un temps de 00:36:47

Sprint Relleus

1. LILAS TEAM ALTAFULLA, amb un temps de 00:29:59 162

2. CN TERRASSA-CICLES MORENITO, amb un temps de 00:34:45

3. TRI-COMUNITY ALTAFULLA, amb un temps de 00:44:47

Triatló dona

1. GEMMA DÍAZ RUIZ (INDEPENDENT), amb un temps de 00:36:09

2. JUDIT IBARRA CAZORLA (CAI TRIATLÓ), amb un temps de 00:36:23 173

3. JUDITH LÓPEZ CANCHO (INDEPENDENT), amb un temps de 00:38:01