Dos nous premis de disseny per als alumnes de les escoles d’art de la Diputació de Tarragona

Marina Valero obté el segon premi de línia gràfica del concurs de cartells “La prevenció, un valor segur”, i Irina Obis ha estat seleccionada per reproduir un disseny seu en un dels indrets més freqüentats de Barcelona

Per . Actualitzat el

L’alumnat dels centres d’art i disseny de la Diputació a Tarragona, Reus i Tortosa continua acumulant premis per projectes i treballs presentats en alguns dels més prestigiosos certàmens. Ara ha estat el torn de les alumnes de l’Escola d’Art i Disseny a Tarragona Marina Valero i Irina Obis. La primera ha obtingut el segon premi en la categoria de línia gràfica del concurs de cartells “La prevenció, un valor segur”, convocat pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament i la Fundació Prevent. De la seva part, la proposta creativa d’Irina Obis ha estat una de les tres seleccionades en el concurs Swab Stairs, inclòs a la fira d’art contemporani Swab Barcelona.

Marina Valero

L’alumna de Gràfica Publicitària de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona Marina Valero ha obtingut el segon premi en la categoria de línia gràfica, amb una sèrie de tres cartells a l’entorn de la prevenció de riscos laborals. Aquest concurs, que inclou altres categories (fotografia, curtmetratge i pictograma), pretén sensibilitzar de la importància de la seguretat i la salut laboral i de la necessitat d’adoptar mesures de prevenció en qualsevol professió. La guanyadora s’ha endut com a premi una tauleta tàctil. D’altra banda, la Direcció General de Relacions Laborals penjarà al web i als seus canals a les xarxes socials tots els cartells dels participants, per difondre els concursos de prevenció.

Irina Obis

Aquesta alumna d’Il·lustració del centre tarragoní ha estat l’escollida per reproduir el seu disseny a les escales d’accés de la parada de Passeig de Gràcia de la línia 4 del metro de Barcelona. El certamen s’emmarca en el Swab Barcelona, amb la col·laboració de Transports Metropolitans de Barcelona. L’objectiu és donar visibilitat al treball creatiu dels estudiants i alhora transformar artísticament un dels trajectes de transport públic més freqüentats de la ciutat.