La UE Pallaresos organitza el III Torneig de futbol femení

Serà aquest dissabte, dia 6 de juny, al camp municipal dels Pallaresos a partir de les 9,30 hores amb la participació de deu equips

Per . Actualitzat el

El pròxim dissabte dia 6 de juny la UE Pallaresos acollirà el tercer torneig de Futbol femení Vila dels Pallaresos amb la participació de 10 equips de categoria infantil-aleví i més d’un centenar de jugadores d’arreu de Catalunya.

Els equips participants són:RCD Espanyol, CE Sabadell, Sant Gabriel, Vic, AEM Lleida, Arrels Solsona, Fogars de la Selva, At.Vilafranca i la mateixa Unió Esportiva Pallaresos.

Durant la jornada, que s’iniciarà a les 9,30 del matí, es disputarà la lligueta entre els diferents equips participants per decidir qui s’emporta aquest torneig, que ja s’ha convertit en un referent per les noies que practiquen futbol i que volen demostrar que és el seu esport d’elit.

Els partits tindran lloc al camp municipal dels Pallaresos i s’espera l’assistència d’unes 300 persones.

Aposta pel futbol femení
El futbol femení és una de les grans apostes de la UE Pallaresos, que aquest any ha assolit una important fita amb el seu equip infantil, el qual s’ha proclamat campió de lliga de la seva categoria (SEGONA DIVISÓ FEMENÍ INFANTIL ALEVÍ) disputada a Barcelona i ha ascendit a Primera Divisió, de manera que l’any vinent s’enfrontaran a equips de la categoria de Barça i Espanyol.

Aquest any, a més, s’ha incrementat notablement el nombre de jugadores de categories inferiors, fet que garanteix la continuïtat d’aquest projecte d’èxit.