Enrola’t portarà a Tarragona el creador del famós joc de rol ‘Aquelarre’

Ricard Ibáñez inaugurarà la jornada de rol que es durà a terme aquest dissabte a l’Espai Jove Kesse

Per . Actualitzat el

Aquest dissabte, 6 de juny, l’Espai Jove Kesse acollirà el 9è Enrola’t, la jornada de jocs de rol de Tarragona, impulsada per l’ Associació juvenil de jocs de rol i estratègia de Tarragona (AJJRET) i el Servei Municipal de Joventut. En aquesta edició s’han preparat diverses activitats pels afeccionats a aquests jocs.

Ricard Ibáñez, creador del joc “Aquelarre”, el primer joc de rol de producció íntegrament espanyola, obrirà la jornada a partir de les 10 del matí en motiu del 25è aniversari de la publicació del popular joc i explicarà tots els detalls d’aquest joc creat el 1990 de temàtica i ambient històric però amb un gran component fantàstic.

A partir de les 11.30 es realitzaran diferents partides de rol i jocs de taula amb temàtica medieval que s’allargaran fins a les 14 hores. A les 16 hores hi haurà una xerrada sobre “Asatrú, panteó, viking i runes”a càrrec de David Garcia, professor de simbolisme, runes i Ogham. A les 17 hores continuaran les partides de rol simultànies de diferents tipus i temàtiques que s’allargaran fins les 9 del vespre.

L’entrada és lliure i condicionada a l’aforament de l’espai, per a més informació els interessats es poden posar en contacte amb l’Associació juvenil de jocs de rol i estratègia de Tarragona per correu electrònic: ajjret@yahoo.es

La finalitat d’aquesta entitat és apropar aquests hobbies als joves i fomentar espais de trobada per practicar els jocs de rol. L’entitat es troba setmanalment els dissabtes a l’Espai Jove Kesse.