Harley-Davidson Tarraco reuneix més de 300 Harleys i més de 1.000 persones en la seva festa d’inauguració

Per . Actualitzat el

La festa d’inauguració es va celebrar a les instal·lacions de Motor 23 el passat dissabte, 30 de maig i va aplegar més de mil persones entusiastes de la marca. Les més de 300 motos aparcades davant del concessionari van esdevenir un espectacle que va atreure veïns i curiosos, que no van dubtar a fer-se fotos amb les Harley. Motor 23, empresa dedicada a l’automoció des de fa més de 20 anys, fa aquesta nova aposta, consolidant el seu creixement i oferint una marca que no tenia representació a la província. «Les motos han estat presents a casa des de sempre» diu Kimy Pons. La resposta dels motards no s’ha fet esperar. En menys d’un mes de la seva obertura, Harley-Davidson Tarraco ja compta amb un flux constant de clients que visiten la botiga o porten les seves motos al taller. Els motards tarraconins poden comprar les motos d’aquesta llegendària marca americana i també tots els complements i accessoris dels quals cap «harlista» pot prescindir, a més de mantenir sempre a punt la seva Harley o fer-hi les personalitzacions que vulguin.